2015

Actie: Albert Heijn Jansen Waalwijk

Doet u boodschappen bij AH Jansen Waalwijk (Bloemenoordplein in Waalwijk)? Daar kunt u vanaf nu ook duppies sparen voor Stichting De Dobbertjes!

Zo werkt het:

Doe uw boodschappen bij Albert Heijn Jansen in Waalwijk en u ontvang bij elke 5 euro aan boodschappen een dubbie op uw bonuskaart. Scan uw bounskaart bij de actiekast en kies uw club of vereniging. Let ook op de speciale artikelen en verdubbieweken voor extra Duppies.Kaart, Anja de Bie

Op de laatste zwemzaterdag hebben wij een hele mooie kleurplaat en kaart mogen ontvangen van Anja de Bie. Bedankt hiervoor!


Nieuwe vrijwilligers en deelnemers

We hebben de afgelopen weken weer een aantal nieuwe deelnemers en enthousiaste vrijwilligers mogen verwelkomen. Wij wensen hen veel zwemplezier toe bij De Dobbertjes.

Overlijden To van der Pennen

Ons bereikte het trieste bericht van het overlijden van To van der Pennen. Moeder van onze Jose Collard en Nellie Pulles en oma van Wendy Collard.

To was vele jaren nauw betrokken bij De Dobbertjes. We wensen de familie heel veel sterkte met dit verlies. Voor belangstellenden m.b.t. het afscheid van To staat hierbij de rouwkaart met informatie.Kijkdag

Zet de datum 17 januari vast in de agenda want dan is het weer Kijkdag! Alle deelnemers en vrijwilligers mogen iemand meenemen om samen te zwemmen in het eigen bad.

Gelukkig nieuwjaar

Wij wensen alle Dobbertjes een
Doe voorzichtig met vuurwerk en dan zien we jullie graag terug op zaterdag 3 januari 2015!