2014

Sinterklaas

Zaterdag 22 november komt Sinterklaas ons een bezoekje brengen tijdens ons zwemuurtje. Hij komt kijken hoeveel plezier wij hebben met elkaar. Aansluitend aan de zwemles is er in de kantine van het zwembad een sinterklaasviering met onze deelnemers, vrijwilligers en ouders/ begeleiders. Tijdens het zwemmen en de viering zal er namens de Dobbertjes een fotograaf zijn. Wij willen u daarom vragen als u aanwezig bent om geen eigen foto's te maken. Er zal een mooie selectie van de gemaakte foto's op de website komen.

Uitslag Spek de Clubkas

We zijn weer heel blij te kunnen melden dat heel veel mensen een stem op ons hebben uitgebracht. Wij zijn daar, als relatief kleine stichting, natuurlijk ontzettend trots op! Deze stemmen hebben ervoor gezorgd dat wij een heel mooi bedrag hebben ontvangen. Er zal een mooie bestemming voor gezocht worden. Namens alle Dobbers: Dank voor uw steun!

Spek de Clubkas

Het is weer tijd voor de Rabobankactie SPEK DE CLUBKAS
Alle leden van Rabobank de Langstraat kunnen van 25 september t/m 9 oktober weer stemmen op clubs en verenigingen die zij een warm hart toedragen. Wij zijn dus heel blij met uw stem!!!

Per persoon zijn er weer 5 stemmen beschikbaar waarvan er maximaal 2 op dezelfde vereniging mogen zijn. Laat uw stem gelden zodat we samen onze clubkas een beetje kunnen spekken.

Stemmen kan via de volgende website: www.rabobank.nl/delangstraat

Nieuwe mutsjes om waterpolo mee te spelen

Wij hebben van Dennis van Slooten nieuwe waterpolomutsjes gekregen. Heel erg bedankt daarvoor. Er kunnen met deze vrolijke en fel gekleurde mutsjes weer heel wat wedstrijdjes gespeeld worden.


Nieuw zwemseizoen

We zijn ons nieuwe zwemseizoen weer heel fijn begonnen. We hebben weer een paar nieuwe deelnemers mogen verwelkomen. Ook hebben we nieuwe vrijwilligers die graag mee willen werken aan het zwemplezier van onze deelnemers.

Belangrijke mededeling

De Dobbertjesdag van 6 september a.s. gaat helaas niet door en wordt verplaatst naar een nog nader te bepalen datum. Alle vrijwilligers en deelnemers zijn hier inmiddels over geïnformeerd. Wij houden jullie op de hoogte van een nieuwe datum.

Ziekenboeg

Helaas hebben 2 van onze bestuursleden tijdens deze zomervakantie problemen met hun gezondheid gehad. Zij hebben hierdoor hun vakantie op een andere manier door moeten brengen als dat zij eigenlijk zouden willen. Wij wensen hen veel beterschap en een spoedig herstel voor de komende periode. Wij hopen hen snel weer bij de Dobbertjes terug te zien.

Zaterdag 6 september 2014 is het weer Dobbertjesdag!!

Deelnemers en vrijwilligers zet deze datum alvast in je agenda! We zijn druk bezig met de voorbereidingen. Meer info volgt snel.

Donatie Sint Hubertus Gilde en Onze Lieve Vrouwe Gilde

We hebben een mooie donatie ontvangen van het Sint Hubertus Gilde uit Drunen en Onze Lieve Vrouwe Gilde uit Elshout. Wij zijn hier heel dankbaar voor en zullen er een mooie bestemming voor zoeken.

Let op!! 28 juni laatste zwemzaterdag van dit seizoen.

Op 28 juni is de laatste zwemzaterdag van dit seizoen. In de maanden juli en augustus gaan wij genieten van de zomervakantie en dan beginnen wij weer met het nieuwe seizoen op zaterdag 6 september.

25 mei 2014: Open Noord-Brabantse Speciale Spelen

Zaterdag 24 mei werden voor de eerste keer de Open Noord-Brabantse Speciale Spelen georganiseerd bij Drunense atletiekvereniging DAK en in zwembad "Die Heygrave" in Vlijmen door Aquamigos. In de middag stond het zwemonderdeel op het programma waar een aantal van onze deelnemers aan hebben deelgenomen. Wij feliciteren Joan, Dinny, Jaimy, Herman, Rolf en Ivo met hun behaalde medailles. Deze dag werd mede mogelijk gemaakt door het stimuleringsfonds van Rabobank de Langstraat en koninklijke Sanders en natuurlijk alle vrijwilligers die op welke manier dan ook hun steentje hebben bijgedragen. Het was een prachtige dag en onze deelnemers hebben erg genoten.

28 april 2014: Jose Collard geridderd!

Op de allereerste Koningsdag heeft onze voorzitster José Collard uit handen van de burgemeester van Waalwijk een lintje gekregen als erkenning voor haar inzet binnen het vrijwilligerswerk. Zij is benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau. Wij van De Dobbertjes zijn natuurlijk heel trots op haar!!


3 maart 2014: Donatie CCV Waalwijk

Onderstaande tekst heeft in vele lokale media gestaan. Wij zijn CCV Waalwijk erg dankbaar voor deze donatie.

CHEQUE VOOR ‘’DE DOBBERTJES’’

De Dobbertjes is een Waalwijkse zwemvereniging met een grote regionale
uitstraling voor mensen met een verstandelijke beperking.
Door wegvallen van allerlei subsidies is het ook voor deze vereniging steeds
moeilijker om de spreekwoordelijke (zwem)broek op te houden en is het
bestuur blij met iedere donatie en/of gift om het financiële plaatje iedere
keer weer rond te krijgen.

Het bestuur was dan ook aangenaam verrast door de toezegging van
CCV-SCHOENLAPPERSLAAND dat de opbrengst van de collecte, die gehouden
werd tijdens de Carnavalsviering op Zaterdag 1 maart, bestemd zou zijn voor
De Dobbertjes.

Afgelopen zaterdag werd in het Olympia bad dan ook, door CCV bestuurslid
Resy van Amstel, de cheque ad € 425,=, overhandigd aan de
secretaris/penningmeester van De Dobbertjes: Jeroen Teunissen van Manen.


Let op!!

Het duurt nog even, maar nu toch alvast de mededeling dat we op zaterdag 26 april niet zwemmen i.v.m. Koningsdag. Het zwembad is dan gesloten.

25 januari 2014

We zijn blij dat we in de laatste paar weken weer een aantal nieuwe deelnemers hebben mogen verwelkomen. We hopen dat zij met veel plezier bij ons zullen zwemmen!