2013

Kijkdag 14 december 2013

De kijkles vandaag was weer een groot succes. Er waren veel familieleden en bekenden van onze Dobbertjes meegekomen om fijn een uurtje mee te zwemmen.

Het is nog 2 keer zwemmen in het jaar 2013 en dan beginnen we alweer aan 2014. Hopelijk weer een jaar vol veel zwemplezier!!

Volgende week zaterdag 14 december is het weer kijkdag. Elke deelnemer en vrijwilliger mag 1 persoon meenemen om mee te zwemmen in het eigen bad. Het is wel belangrijk dat deze persoon in het bezit is van een zwemdiploma.

30 november 2013

Vandaag hebben wij tijdens de zwemles bezoek gehad van Sinterklaas en zijn zwarte pieten. Ook kregen wij bezoek van drumband Marijke die gezellige sinterklaasliedjes voor ons heeft gespeeld. De deelnemers waren weer erg enthousiast, maar soms ook een beetje gespannen voor het bezoek. Na de zwemles is er in de kantine van het Olympia bad een fijne sinterklaasviering geweest. We hebben liedjes gezongen en de Sint heeft gezellig kunnen kletsen met een aantal deelnemers. We hebben kunnen genieten van een lekker drankje, een mandarijntje en natuurlijk hadden de pieten ook pepernoten meegenomen. Ter afsluiting was er zelfs voor iedereen nog een cadeautje. Het was een fijne ochtend. Foto's van deze ochtend volgen snel.

13 november 2013

Dankzij alle stemmen die zijn uitgebracht in de Rabobank clubkasactie zijn we als Dobbertjes met maar liefst 218 stemmen op de 15e plaats geëindigd. Een super resultaat waar we heel erg trots op kunnen zijn! Dank aan alle stemmers! Het hele mooie sponsorbedrag dat wij in ruil voor deze stemmen mogen ontvangen gaan we een hele mooie bestemming geven.

Sponsoren

Er hebben zich weer 2 sponsoren aangesloten bij de sponsorclub van De Dobbertjes.
V.O.F. Transportbedrijf De Roon en H.Klijn (voor dier en tuin) hebben een mooi bedrag gesponsord dat ook zeer hartelijk in ontvangst genomen is. Beide bedrijven bedanken we voor hun gulle gift.

Nieuwe sponsor zaterdag 19 oktober 2013

Afgelopen zaterdag heeft dhr. Nico Rozenbrand ons een mooi bedrag overhandigd waarmee wij ontzettend blij zijn. Zijn bijdrage zal goed van pas komen om extra activiteiten te kunnen blijven houden, zoals de sinterklaasviering.

De Dobbertjes als Stichting

Op 17 juli zijn de bestuursleden naar de notaris gegaan om daar statuten van de nieuwe stichting de Dobbertjes te laten goedkeuren en zich in te laten schrijven bij de Kamer van Koophandel. Vanaf heden valt de Dobbertjes dan ook niet meer onder de vlag van stichting Prisma, maar is zij volledig zelfstandig. Binnen enkele weken zullen de deelnemers een brief ontvangen met daarin de benodigde informatie voor het komende zwemseizoen.


Geboorte dochter Wendy en Jeroen

14 juli om 03.34 uur is Sanne geboren in het ziekenhuis te Tilburg. Ze woog bij haar geboorte 3645 gram en verkeerd in goede gezondheid. Moeder en dochter zijn inmiddels weer thuis en ook daar gaat alles goed. Ook papa Jeroen kan tijdens zijn vakantie genieten van de familie uitbreiding.Sponsoring FST Waalwijk

In verband met het 40 jarige jubileum en de daaraan gekoppelde receptie heeft het bestuur van badmintonvereniging FST uit Waalwijk besloten het bedrag dat zij aan giften heeft ontvangen op deze receptie, te schenken aan goede doelen die een groen en een sociaal karakter hebben. De keus is hierbij o.a. gevallen op zwemclub de Dobbertjes, mede door de inzet van Jose Mertens. Jeroen is op 29 juni 2013 naar de kinderboerderij (de andere begunstigen) gegaan, om de cheque in ontvangst te nemen, namens het bestuur van De Dobbertjes. Ook Jose was hierbij aanwezig. Tamara (vrijwilligster en oud-lid FST) en Merel (vrijwilligster en lid FST) waren er ook en zij waren onze promotiedames met het Dobbertjes T-shirt. Wij danken FST voor het mooie bedrag waar wij weer een gedeelte van de begroting van komend jaar mee rond kunnen krijgen.

Sponsoring Rotary Waalwijk

op 24-6-13 jongstleden hebben Jose en Richard (bestuursleden stg. de Dobbertjes) op uitnodiging van de Rotary Waalwijk een cheque van €2500 in ontvangst mogen nemen als stimulering voor het initiatief om de zwemclub in stand te houden. Na het lezen van het artikel in de krant heeft het bestuur van de Rotary besloten om de Dobbertjes een extra steun in de rug te geven om de beginnende stichting een duwtje in de juiste richting te geven van zelfstandigheid. Wij zijn hen dan ook ontzettend dankbaar voor deze geweldige cheque en het vertrouwen dat deze groep mensen in ons heeft om de Dobbertjes in de toekomst te laten blijven bestaan.

Laatste zwemzaterdag

Zaterdag 29 juni 2013 is de laatste zwemzaterdag van dit seizoen. Op zaterdag 7 september 2013 beginnen we weer met zwemmen. Fijne vakantie allemaal!

Dobbertjesdag 2013 komt eraan!

Op 8 juni 2013 is het weer zo ver. Dan mogen de deelnemers en vrijwilligers weer gaan strijden bij RWB welk team het beste is met voetballen. Natuurlijk is het ook reuze gezellig voor de mensen die niet voetballen. We sluiten af met een heerlijke barbecue. De indeling van de teams zal op de dag zelf bekend worden gemaakt. Foto's volgen snel.

Donatie gilde st. HubertusOp zaterdag 6 april 2013 heeft Ton den Teuling namens het gilde St. Hubertus, uit Drunen, ons een mooie donatie gegevens. Deze donatie is bij elkaar gekomen doordat zij de opbrengst tijdens kaartavonden met de buurgilde uit Elshout schenken aan een goed doel. Dit jaar is zwemclub De Dobbertjes door de gildes gekozen als goede doel, daar zijn wij dan ook zeer blij mee. namens ons dan ook onze hartelijke dank voor deze mooie donatie.


Oproep nieuwe deelnemers !

Uiteraard zijn alle nieuwe deelnemers altijd van harte welkom bij onze zwemclub, maar vooral de wat jongere kinderen met een verstandelijke beperking zien we graag tegemoet om kennis te maken met zwemclub De Dobbertjes. In het recreatie bad wordt bij hen de zwemslagen en het watervrij-gevoel aangeleerd. Voor een kennismaking kunt u contact opnemen met onze voorzitter, Jose Collard, via onderstaande gegevens.

Email: jose@dedobbertjes.nl of via telefoonnummer: 0416-336320.

Brabants Dagblad

Onlangs was er een mooi artikel over De Dobbertjes te lezen in het Brabants Dagblad. Op de voorpagina van het Langstraat katern stond een paginabreed artikel over onze zwemclub. Heb je het stuk gemist, vraag er dan naar aan de grote tafel, op zaterdag bij de kassadame, dan kun je het nog even nalezen.

Verwijderen Forum

Na verschillende Spamberichten en het bijna niet gebruiken van het forum hebben we besloten om deze mogelijkheid van de site af te halen. De pagina berichten blijft gewoon bestaan. Ook hierop staan helaas wel eens wat spamberichten. Kom je ze tegen, stuur dan een berichtje naar info@dedobbertjes.nl

Overlijden Sjaak Janssen

Op dinsdag 27 maart heeft ons het trieste bericht bereikt dat Sjaak Janssen is overleden. Hij is 80 jaar geworden. Op de pagina berichten staat het overlijdensbericht.

Facebookpagina De Dobbertjes

Nieuw op het wereldwijde web: de Facebook pagina van De Dobbertjes. Zoek op www.facebook.nl in de zoekbalk naar De Dobbertjes en je komt op de pagina.
Natuurlijk even de "vind ik leuk" knop aanklikken zodat iedereen die jij kent deze pagina ook weer ziet!

28 januari 2013

Op zaterdag 9 februari 2013, tijdens het carnavalsweekend, wordt er gewoon gezwommen.

26 januari 2013

Op zaterdag 26 januari heeft Riet voor het laatst, als vrijwilliger van De Dobbertjes, gezwommen. Wij bedanken Riet voor haar jarenlange inzet, voornamelijk in diepe bad 2.

20 januari 2013

Helaas komt het nog steeds voor dat er SPAM-berichten op onze site geplaatst worden. Zodra je dit soort berichten tegen komt, stuur dan even een mailtje naar info@dedobbertjes.nl. We zullen dan z.s.m. deze vervelende berichten verwijderen.

18 januari 2013 update

Helaas hebben we weer een rouwkaart ontvangen. Wim van Gorp, deelnemer van instructiebad 2 is overleden. de kaart staat op de pagina berichten. Wij wensen de familie veel sterkte toe.
We hebben ook het bidprentje ontvangen en in het bericht gezet.

9 januari 2013

We hebben een rouwkaart ontvangen van het overlijden van de vader van Marcel Verduijn. Wij wensen Marcel en zijn familie veel sterkt toe in de komende tijd. de kaart staat op de pagina berichten.

4 januari 2013

Op zaterdag 4 januari 2013 is de 1e nieuwsbrief uitgedeeld aan de deelnemers en de vrijwilligers. Nog niet gelezen of ontvangen? Kijk dan bij berichten om de nieuwsbrief op de website te lezen.

3 januari 2013

We hebben een aantal foto's van de sinterklaasviering van 2012 op de site gezet.
klik hier om de foto's te gaan.

3 januari 2013 Update

Zwemtest vrijwilligers
Kijk bij berichten of ze het allemaal gehaald hebben.
Op 3 januari zullen een aantal vrijwilligers deelnemen aan een verplichte zwemtest van Zwembad Olympia. Hiervoor moeten zij o.a. reddend zwemmen en 150 meter zwemmen binnen 5 minuten. Wij willen ze veel succes wensen voor deze test!