2012

29 december 2012 Update

Overlijden Truus Maas- Timmermans
Helaas heeft ons het bericht bereikt dat ons erelid Truus Maas op 79 jarige leeftijd overleden is op 23 december 2012. Op de pagina berichten staat de rouwkaart van Truus Maas.
Update: Ook het bidprentje is nu in ditzelfde bericht geplaatst.

Nieuwe Sponsor: Wolfgarten Nederland.

Wolfgarten Nederland heeft besloten om geen kerstkaarten te versturen, maar het bedrag dat ze hier normaal aan kwijt zijn aan een goed doel te schenken. Dit jaar hebben ze gekozen voor de Dobbertjes. Wij danken Wolfgarten dan ook voor hun gulle sponsoring. Kijk voor een link naar de website op de sponsors pagina.

Sinterklaasviering

De jaarlijkse sinterklaasviering van De Dobbertjes komt er weer aan. Deze zal plaatsvinden op 1 december na het zwemmen. Iedere deelnemer zal nog een persoonlijke uitnodiging ontvangen, maar de Sint wilde vast laten weten dat hij de Dobbertjes niet is vergeten. Hij komt ook dit jaar weer langs in het zwembad. Er wordt dus eerst gezwommen en daarna is de sinterklaasviering.

Nieuwe Sponsor: Grand Café Arcade.

We hebben van een nieuwe sponsor €50,- mogen ontvangen. Deze nieuwe sponsor is Grand Café Arcade uit Drunen. onder Sponsors vind je een link naar de website van de Arcade, waar je onder andere heerlijk kunt lunchen of dineren.


Overlijden Mari Pulles.

Donderdagavond 23 augustus is ons het trieste nieuws bereikt dat Mari Pulles, een trouwe vrijwilliger van zwemclub De Dobbertjes, is overleden. Wij wensen familie, vrienden en bekenden van Mari Pulles veel sterkte in deze moeilijke periode. Onder berichten is de rouwkaart van Mari Pulles te zien.


Onderscheiding

Burgemeester Kleijngeld reikte 12 april 2008 drie Koninklijke onderscheidingen uit aan de dames M.A. Leijtens-van der Velden, G.G. Maas-Timmermans en C.M. van der Pennen-Span uit Waalwijk. Zij zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau vanwege hun verdiensten voor met name zwemclub De Dobbertjes.